For å kunne kjøre testen på frukt- og grønnsaksinntak, må Internet Explorer settes opp til å tillate informasjonskapsler ("cookies"). Dersom Internet Explorer ikke tillater informasjonskapsler vil det ikke være mulig å se resultatet av testen. En informasjonskapsel er en fil som er opprettet av et Internett-område for å lagre informasjon på datamaskinen, for eksempel dine innstillinger da du besøkte dette området.

Det kan være nødvendig å endre innstillingene i Internet Explorer slik at informasjonskapsler tillates. Du gjør dette ved å starte Internet Explorer og klikke på menyen "Verktøy" ("Tools"). Her velger du "Alternativer for internett" ("Internet options") og klikker deg inn på "Personvern" ("privacy"). Her må du velge det laveste nivået for personverninnstilling - "Godta alle informasjonskapsler" ("Accept all cookies").

Avslutt og restart Internet Explorer for å aktivere den nye innstillingen. Nå skal testen fungere uten problemer.

Du kan selvfølgelig følge den samme prosedyren for å sette tilbake personverninnstillingene når du er ferdig med testen. Ingen personlige data vil lagres på vårt system, testen og resultatene vil ikke være tilgjengelig på noen måter i våre filer og din identitet er absolutt hemmelig.

Lykke til med testen!